Blandat

2013-08-23 10:51

Nu var det verkligen länge sedan jag uppdaterade här. Snart är sommaren slut och det känns tråkigt men hösten kan vara härlig den med bara man slipper allt regnande. Vår Nelly fyllde 7 år den 17 augusti, STORT GRATTIS gumman. Ett STORT GRATTIS säger vi också till Jennifer och Hugo som har varit ute i sommar och tävlat rallylydnad och har klarat av nybörjarklass och nu får gå upp i fortsättningsklass. Jag och Theo har också tävlat rallylydnad några gånger under sommaren, jätte skoj men det har inte räckt till godkända resultat. Jag kommer under hösten och vintern träna rallylydnad och lydnad med Theo och till våren blir det nog någon rallylydnadstävling.


Rallylydnad

2013-02-12 08:30

Nu har jag anmält mig och Theo till en nybörjarkurs i rallylydnad som startar i april. Ska bli så skoj, längtar så efter att den ska börja. Sen får vi se hur det går om vi kanske hinner med någon tävling under sensommaren/hösten.


Hd-resultat

2012-06-05 10:49

Jippi!

Theo är röntgad med A-höfter


Födelsedagar

2012-02-06 16:25 | 0 kommentarer

Grattis till mina pojkar som har fyllt år

 

 Huvudbild Theo

Theo fyllde 1 år den 14 januari

 

Hugo 5 veckor

Hugo fyllde 4 år den 4 februari


Utställningsdebut

2011-05-16 12:20 | 0 kommentarer

I går blev det utställningsdebut för Theo. Är så stolt över min lilla kille som skötte sig så bra i ringen, han är ju bara fyra månader. Det var Laxå Brukshundsklubb som hade ordnat en  inofficiell utställning. Jag var ju jätte nöjd med att Theo var så duktig i ringen och klart att man blev ännu stoltare över han när han vann över tiken och blev BIR valp. Tyckte också det var så skönt att han kunde koppla av och vila en stund bland allt folk och hundar. Ska ta och anmäla honom till några utställningar här framöver i sommar. I kväll så ska vi i väg på valpkurs som vi har börjat på. Längtar tills det blir lite varmare igen så man kan åka och bada med hundarna då dom bara älskar att får simma ut och hämta in pinnar. Får se om Theo blir lika badtokig som Nelly och Hugo är. Ska försöka  börja en lydnadskurs med Hugo till hösten, han är så roligt att jobba med den killen, verkligen "will to please".


Tillökning

2011-03-12 07:24 | 0 kommentarer

Igår var vi och hämtade vår nya familjemedlem, Tamikas Against All Odds "Theo" en svart cockerkille. Äntligen har jag fått min svarta pojke som jag har väntat länge på. Han sov hela natten utan problem och vaknade inte förräns i morse när Hugo vaknade och tyckte det var dax för mat. Bilder och mer info om Theo kommer att uppdateras på hemsidan.


Skogspromenad

2011-02-13 14:02 | 0 kommentarer

Vilka härliga dagar vi har haft. Både i går och idag åkte vi till skogen så hundarna fick springa av sig, de bara älskar detta. Det var lite skönare igår då solen sken för fullt. I fredags var jag och hälsade på en gäng cockervalpar på fyra veckor, helt underbara och valpar luktar ju bara så gott. En av dessa valpar (svart hane) flyttar hem till oss om fyra veckor. Längtar verkligen dit ska bli så roligt med en valp igen. Jag tror att det blir så att Nelly kommer bli den som fostrar denna lilla valp som sin egen, det gjorde hon med Hugo och lekfarbror det blir Hugo det.


Härlig vinterdag

2011-01-22 15:15 | 0 kommentarer

Idag tog vi bilen och åkte till skogen så hundarna fick springa av sig, de for omkring som tokar. Man blir så glad och lycklig själv när man ser hur roligt dom har. Det var även skönt för matte och husse också att komma ut i skogen, har faktiskt saknat det. Nu var det ett tag sen jag uppdaterade sidan men det blir nog bättre med det framöver för det kommer hända lite roliga saker framöver.   Mer om det när det blir aktuellt. Hugo är anmäld till en inofficell utställning här i Örebro i februari, längtar det var ett tag sedan nu och man träffar alltid så trevliga människor runt ringen.


Vinter

2010-12-06 12:56 | 0 kommentarer

Nu var det verkligen länge sedan jag uppdaterade. Veckorna går alldeles för snabbt. Men det har inte hänt något speciellt. Jag jobbar och hundarna är med mig, vi går våra dagliga promenader. Jag försöker aktivera dem lite under våra promenader och även inomhus. Det har ju varit så kallt en period nu så det gick knappt att vara ute. Hoppas att vi inte får så kallt resten av vintern. Freddy vår äldsta katt fyllde 15 år i lördags och han fick då det bästa han vet, räkor. Hundarna fick sig ett bad i lördags kväll så i kväll tänkte jag trimma lite på dem.

 ll


Träning

2010-10-01 15:59 | 0 kommentarer

Nu var det ett tag sen jag uppdaterade har väl inte hänt så mycket men några utställningar har vi hunnit med i september. Först var vi i Karlskoga på en inofficell där Hugo blev BIR och BIG-3 och förra helgen var vi i Lindesberg där Hugo blev BIR och BIG-5. Har anmält Hugo till en inofficiell här i Örebro i slutet av oktober. Har börjat träna jaktlydnad med Hugo och med Nelly kör jag lite lydnadsträning båda tycker det är så kul att få jobba lite. Så under hösten/vintern blir det dessa träningar för hundarna. Några fler utställningar är inte inplanerade får se framöver om det blir några fler.


«april 2019»
tiontofr
01020304050607
08091011121314
15161718192021
22232425262728
2930