KENNEL WATERBLISS

Utställning

Idag har Siri och jag varit iväg på en inofficiell utställning här i Örebro. Det var Örebro Läns Kennelklubb som anordnade den. Hon blev bästa tik, BIR, vann sedan Gruppfinalen, i BIS-finalen blev det ingen placering men hon var med till sista gallringen. En härlig dag med fina resultat och trevligt sällskap runt ringen.


Utställningsdebut

Förra söndagen åkte jag och Siri till Forshaga på utställning där hon skulle göra debut i juniorklass. Det var SSRK Värmland som ordnade utställningen i  Ängevihallen. Hon vann juniorklassen med Ck och slutade som 4:e bästa tik.  I går bar det iväg till Västerås och ABB Arena, Västmanlands kennelklubb där hon blev 3:a med CK i en stor juniorklass (12 st). Så jag kan inte vara annat än jätteglad över dessa resultat.  


Lyckad dag

Igår var jag och Theo i Kristinehamn och tävlade i rallylydnad. Det var dubbla tävlingar med en start på förmiddagen och en på eftermiddagen. Vår första runda kändes inget vidare bra. Theo luktade i gräset i början av banan sen gick det bättre men jag trodde knappast att vi hade klarat oss med godkända poäng. Så när jag sen fick reda på poängen så blev jag så otroligt glad när vi hade fått ihop 81 poäng.  Vår andra runda kändes jättebra Theo nosade ingenting i gräset och jag var riktigt nöjd.

92 poäng fick vi ihop. Så jag var så jublande glad över dessa poäng och Theo kan nu titulera sig med RLD N.  Nu får vi börja öva in skyltarna i fortsättningsklassen så vi kan anmäla oss till tävlingar i den klassen.


Rallylydnad

Theo och jag har varit iväg och tävlat i rallylydnad under sommaren och det har väl inte gått så jättebra resultatmässigt. Men vi har i allafall fått en godkänd runda med 75 poäng och det är bara att träna vidare så hoppas jag på att han får sitt RLD N snart

Han är duktig inne på banan min lille buse  men ibland så luktar det såååå gott på marken och tappar då kontakten med mig och det kostar tyvärr många poängavdrag.

 

 

 

 

 


Älskade Hugo

Hugo finns inte längre hos oss, han drabbades av en aggressiv sort av lymfkörtel cancer. Den 25 november fick han somna in då hans kropp inte orkade längre. Tårarna har varit många under dessa veckor. Det är så tomt utan dig och vi saknar dig så oändligt mycket. Du kommer alltid ha en egen plats i våra hjärtan.

                                                                           

009 

  Vila i frid älskade Hugo


Blandat

Nu var det verkligen länge sedan jag uppdaterade här. Snart är sommaren slut och det känns tråkigt men hösten kan vara härlig den med bara man slipper allt regnande. Vår Nelly fyllde 7 år den 17 augusti, STORT GRATTIS gumman. Ett STORT GRATTIS säger vi också till Jennifer och Hugo som har varit ute i sommar och tävlat rallylydnad och har klarat av nybörjarklass och nu får gå upp i fortsättningsklass. Jag och Theo har också tävlat rallylydnad några gånger under sommaren, jätte skoj men det har inte räckt till godkända resultat. Jag kommer under hösten och vintern träna rallylydnad och lydnad med Theo och till våren blir det nog någon rallylydnadstävling.


Rallylydnad

Nu har jag anmält mig och Theo till en nybörjarkurs i rallylydnad som startar i april. Ska bli så skoj, längtar så efter att den ska börja. Sen får vi se hur det går om vi kanske hinner med någon tävling under sensommaren/hösten.


Hd-resultat

Jippi!

Theo är röntgad med A-höfter


Födelsedagar

Grattis till mina pojkar som har fyllt år

 

 Huvudbild Theo

Theo fyllde 1 år den 14 januari

 

Hugo 5 veckor

Hugo fyllde 4 år den 4 februari


Utställningsdebut

I går blev det utställningsdebut för Theo. Är så stolt över min lilla kille som skötte sig så bra i ringen, han är ju bara fyra månader. Det var Laxå Brukshundsklubb som hade ordnat en  inofficiell utställning. Jag var ju jätte nöjd med att Theo var så duktig i ringen och klart att man blev ännu stoltare över han när han vann över tiken och blev BIR valp. Tyckte också det var så skönt att han kunde koppla av och vila en stund bland allt folk och hundar. Ska ta och anmäla honom till några utställningar här framöver i sommar. I kväll så ska vi i väg på valpkurs som vi har börjat på. Längtar tills det blir lite varmare igen så man kan åka och bada med hundarna då dom bara älskar att får simma ut och hämta in pinnar. Får se om Theo blir lika badtokig som Nelly och Hugo är. Ska försöka  börja en lydnadskurs med Hugo till hösten, han är så roligt att jobba med den killen, verkligen "will to please".


«september 2023»
tiontofr
010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
252627282930